Op vraag van CC Brugge ontwikkelden we zelfs een nieuwe speelse nagespreksmethodiek: Het Laatste Woord. Wat valt er na de voorstelling nog te zeggen? Véél! Met een klein groepje toeschouwers, een hapje en een drankje gaat Zendeling Gilles Michiels na het stuk in gesprek. Wat hebben we gezien? Welke woorden plakken we erop? Wat vonden we ervan? Het Laatste Woord is een laagdrempelig, verdiepend en geestig groepsgesprek, dat we dit seizoen meermaals in Brugge organiseren. Zo wordt het publiek recensent voor één dag… 

10/10: Echo (Post uit Hessdalen)

15/11: Heimat 3 (De Nwe Tijd)

15/5: Red haired men (Alexander Vantournhout)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: