Team Theaterether schuimde ook deze maand weer de schouwburgen af. In hun nieuwe podcast bespreken Xandry, Simon, Matthias en – terug van Japan – Jonathan van der Horst de voorstellingen Slagwerk (Mardulier en Deprez), een performance met piano op het ritme van de hartslag, en sspeciess  (Daniel Linehan & Hiatus), een prikkelende dansvoorstelling over coëxistentie en symbiose gebaseerd op de ideeën van filosoof en ecologist Timothy Morton.

Xandry en Matthias doken de coulissen van het theater in, voor een gesprek met de gepassioneerde programmator Kristien Van Driessche van CC Ter Vesten in Beveren, die ons uit de doeken doet hoe zij keuzes maakt (en ons ook vertelt of ze daarnaast nog vrije tijd heeft). Veel luisterplezier!

Te beluisteren via SoundcloudSpotifyApple PodcastsStitcher en Castbox!

Van en met: Simon Bellens, Matthias Corneillie, Xandry van den Besselaar en Jonathan van der Horst.

Lees hier alles over de podcast De Theaterether!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: