Team Theaterether schuimde ook deze maand weer de schouwburgen af. In hun nieuwe podcast bespreken Xandry, Simon, Matthias en Jonathan voor het eerst een opera: het sprookjesachtige en tegelijk harde Der Schmied von Gent (Opera Vlaanderen & Ersan Mondtag) en ook Move on (Tg Stan en Kloppend Hert), een fascinerende compilatie van een toneelstuk van Dennis Kelly, dansfragmenten en een zalm teriyaki.

Xandry en Jonathan doken de coulissen van het theater in, voor een gesprek met de ‘creërende technieker’ Rinus Samyn, die onder meer met Alexander Vantournhout en Cie Ea Eo de wereld rondreisde. Hij doet uit de doeken hoe hij meedenkt met artiesten, hoe zijn doorsnee werkdag eruitziet en dat hij soms op de rand staat van een burn-out.

Veel luisterplezier!

Te beluisteren via SoundcloudSpotifyApple PodcastsStitcher en Castbox!

Van en met: Simon Bellens, Matthias Corneillie, Xandry van den Besselaar en Jonathan van der Horst.

Lees hier alles over de podcast De Theaterether!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: