‘Hoe maak je een voorstelling die angstaanjagender is dan onze wereld?’ Luanda Casella doet een poging in Ferox Tempus. Terror at its best, haar nieuwe productie die vanaf 18 mei te zien is bij NTGent. Wat die te maken heeft met computergames, de ecologische catastrofe en Michael Jackson vertelt ze in dit videoportret.

Dit seizoen maken we samen met NTGent een reeks videoportretten over de huisartiesten en hun nieuwe voorstellingen. Ontdek wie ze zijn, wat hen drijft en hoe hun nieuwe productie voortbouwt op hun oeuvre.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: