De eenzaamheid die zo centraal stond in her(e) leeft niet meer bij de jongeren uit Us, (k)now’. In dit videoportret vertelt Dalilla Hermans, huisartiest bij NTGent, over haar nieuwe voorstelling met acht zwarte tienermeisjes, de onvergetelijke midweek die ze samen doorbrachten en hoe anders ze zelf was als puber.

Dit seizoen maken we samen met NTGent een reeks videoportretten over de huisartiesten en hun nieuwe voorstellingen. Ontdek wie ze zijn, wat hen drijft en hoe hun nieuwe productie voortbouwt op hun oeuvre.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: