Met Amor Mundi brengt Theater Malpertuis uit Tielt een voorstelling gebaseerd op de Duitse cineast Rainer Werner Fassbinder. Tijdens een oktobernacht in 1977 volgt hij koortsachtig het nieuws over de gijzeling van een vliegtuig en de uitschakeling van enkele kopstukken van de Rote Armee Fraktion. Daarover voert hij felle discussies met zijn vriend Armin, maar vooral met zijn moeder, die hier leiden tot knetterend theater.

In deze nieuwe aflevering van De Proloog vertellen hosts Hannah Lyssens en Fred Libert samen met regisseur Piet Arfeuille en acteurs Tania Van der Sanden, David Geysen, Geert Vaes en Pieter Verelst alles wat u moet weten voor u naar de voorstelling komt kijken.

Amor Mundi is te zien van zaterdag 23 april tot woensdag 4 mei 2022 bij Theater Malpertuis in Tielt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: