In Klein Epos (+9) vertelt theater FroeFroe het verhaal van Jun, een jongen die op zoek moet naar zijn plaats in een prestatiegerichte maatschappij. Tijdens zijn zoektocht belandt hij in een wereld vol hallucinante insecten en betoverende klanken. Houd je klaar voor een trip die soms aanvoelt als een nachtmerrie, maar die jong en oud evengoed doet grinniken en dagdromen. In deze aflevering van De Proloog vertellen hosts Hannah Lyssens en Marie Neefs samen met regisseur Dries De Win, acteurs Aïcha Cissé, Gert Dupont, Stan Martens, Anastassya Savitsky en multi-instrumentalist Dijf Sanders jou alles wat je moet weten voor je naar de voorstelling komt kijken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: