Zal Lotte Lola erin slagen om een theaterdate te versieren om diezelfde avond met haar naar het theater te gaan? Wat zal de uiteindelijke date vinden van de voorstelling en de ervaring? En op welke redenen beroepen mensen zich om niet naar het theater te gaan?

Via het ludieke en spannende concept van De TheaterTinder peilt Lotte Lola Vermeer naar drempels voor cultuurparticipatie bij de inwoners van een stad of dorp, en bevraagt ze na de voorstelling haar date – bij voorkeur een theatermaagd – over zijn/haar/hun ervaring bij het bezoek van de voorstelling en de schouwburg.

Dit idee ontstond tijdens het talentenlabo op het TheaterFestival bij redactieleden Lotte Lola Vermeer en Emmanuel van der Beek . Onder de paraplu van De Zendelingen werkten ze het idee verder uit. Na een eerste test in het Leietheater in Deinze gaan ze in 2020 in nog veel meer steden en dorpen ten lande op zoek naar een date voor het theater… en voor Lotte Lola!

Wil je zelf graag De TheaterTinder ontvangen in jouw stad, dorp, cultuurcentrum, kunstenplek of festival? Mail info@zendelingen.be voor meer info en voorwaarden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s