Ontbijten en ontmoeten in Oostende

Croissants, koffie en krokante theatermakers: meer is er niet nodig op een zondagochtend. Zendeling Daan Borloo presenteert dit jaar vier keer een ontbijttalkshow in De Grote Post in Oostende, met multimediale lekkernijen.

Speciaal voor de eerste editie op 21/10, over duikbootopera UB-29 van Tg Vagevuur en het kapersverhaal Marinus van Sébastien Dewaele, maakten we tijdens TAZ al filmpjes. Check zeker the making of van UB-29, waarbij 13 schrijvers twee uur tijd kregen om in de huid te kruipen van één overleden bemanningslid van de duikboot…

Het Ontbijtgesprek is een concept in opdracht van De Grote Post Oostende.

24/2: Cerebro & Cerebriraptor: Bepalen je hersencellen wie je bent? En wat bij een mankement? Hoe zit het met ons onderbewustzijn? Zijn we wel baas van eigen brein? Waar komt intuïtie vandaan? Hoeveel verraadt onze lichaamstaal? Vragen die leiden naar de voorstellingen Cerebriraptor en Cerebro.

7/4: Patri(n)ot: Wat maakt je tot wie je bent? Je ouders? Het land, de stad of het dorp waar je woont? Of bepaalt je taal, beroep of broek een groot stuk van je identiteit? En de identiteit die je jezelf toekent, is die dezelfde als wat anderen je toeschrijven? Vragen over het festival Patri(n)ot in De Grote Post!

5/5:  £¥€$: Een verhelderend gesprek over onze geldsystemen. Een moeilijk bevatbare wereld waarin Bitcoins worden opgewaardeerd en gedumpt, de 1% zijn geld telt terwijl de 99% machteloos toekijkt. “Als geld je niet gelukkig maakt, verdien je niet genoeg of geef je het verkeerd uit”. We praten erover met theatergroep Ontroerend Goed.

The making of van duikbootopera UB-29.
Interview met smartphone-expert.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s