Hoe ga je om met de blik van de ander? En wat doe je als die blik dodelijk kan zijn? Met De Kwetsbaren (14+) verkent regisseursduo Rashif El Kaoui en Sofie Joan Wouters de terreinen van filosofie, pulp, sciencefiction, spel en horror. Ze doen dat samen met acht jongeren, die je gegarandeerd naar het puntje van je stoel zullen drijven.

Al benieuwd? In deze nieuwe aflevering van De Proloog vertellen hosts Marie Neefs en Hannah Lyssens alles wat je moet weten voor je naar de voorstelling komt kijken. Ze laten zich daarvoor bijstaan door regisseurs Rashif El Kaoui en Sofie Joan Wouters en acteurs Malak Atif, Rein De Koninck, Arachine Horn Gehrke, Theodora Mangoutas, Amani Mbayo, Ayman Sitiane, Helena Tengan, Jayne Van Ginckel en Lauranne Paulissen.

Je vindt De Proloog op SoundCloud, Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts, of gewoon hieronder. Veel luisterplezier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: