Met UNDRWRLD (10+) brengt theater FroeFroe een eigenzinnige versie van de mythe van Orfeus en Euridice. Het is een onsterfelijk verhaal over de liefde, het leven en de dood, ditmaal met poppenspel, live muziek en videoprojecties. In deze aflevering van De Proloog maken hosts Jens Dewulf en Eva Vanderstricht de overtocht naar de onderwereld met één doel: u alles vertellen wat u moet weten voor u naar de voorstelling komt kijken. Zo maakt u alvast kennis met de personages: tortelduifjes Orfee en Euridice, veerman Charon, koning Hades en koningin Persephone én de drie ‘tantekes’… Allemaal komen ze zichzelf aan u voorstellen.

(*O ja, wie goed luistert, herkent misschien de stemmen van Isabelle Van Hecke, Frank Dierens, Gert Dupont, Dries De Win, Sarah Alvaro-Janssens en Heleen Haest. En die hoort ook de muziek van Nelle Bogaerts.)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: